Nevím

Nevím

Anotace: Zas jsem jednou pochyboval..

Vysoko nad mořem,
na skalisku, které je pod sněhem,
jen sám se sebou jsem,
obestřen čistým vzduchem a hněvem.

Přemýšlím,
co jen se to stalo,
radši už nemyslím,
na následky toho všeho.

Nad rozběsněnou vodou,
dívám se do bájných končin,
kde vše začíná a končí svobodou,
stačí jen krok a končím.

Přemýšlím,
proč?
kdybych nebyl tak nesmělým,
pro slepičí kvoč…

Ne, jen pro tvoji lásku,
pro jediný polibek tvých úst,
vždyť přinesla si mi spásu,
tak dlouhou dobu všeho byl půst.

Nemyslím, jen krok nad propastí činím,
padám do hloubek, kde tvé srdce bude,
tvoji tvář opět uvidím,
vždyť ve snu vše jde…
Autor Láďa, 14.02.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i s bolestí na tomhle světě žijem
a heslo znáš: Carpe diem...

14.02.2007 15:16:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí