-Ipsōrum-

-Ipsōrum-

Anotace: ...

 

 

-Ipsōrum-


Rytmické kroky vně
tančících masových hrobů,
potichu bdě
osudu tisíců Jóbů.


Většina tu lpě
na odlescích drahých kovů.
Záleží prý na mzdě
předem marných lovů.

Rozumu zbavené leč šťastné
skoky letěly hledat spásu
do nekonečné hloubky prázdné sladké
nicoty času.

 

 

Autor Slechtic, 13.01.2017
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí