Peklo

Peklo

Anotace: raší ti rohy a propadají nohy??

raší ti rohy a propadají nohy??
vítej na dálnici šedesát šest
září ti hory a potloukají boty??
zpívej na cestě světelné čest
vaří ti duši a servírujou sushi??
vítej na dráze tajemné fáze
paří ti kůži a zavirujou růži??
zpívej fráze z temné báze
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totalně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
praží ti vousy překračujou osy??
vítej v rudném dole černém kole
sráží ti ego degradujou to jedno??
zpívej hravé role v žhavém kotle
kazí ti retro a promeškané metro??
vítej v pekle kde obouváme jekle
mrazí tě srst ukaž vytyčený prst
zapal pyramidu pomocí dynamitu
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
vyplázni jazyk chceš-li se plazit
Autor ZAIA, 14.01.2017
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí