Okna trpící smutkem

Okna trpící smutkem

Anotace: Každý máme okna do duše, ale jestli je máme plné smutku či štěstí je na nás.

Opilá okna do duše,

mokré, tak bolestívé.

Zdá se to jako jedno velké klišé,

ale já trpím tiše. 

 

Báseň, synonymum, lázeň.

Oči pohlazené po duši,

žádná kázeň.

Volná jako pták, 

pro můj smutek sklad. 


Autor 3ng1, 15.01.2017
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Favi, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí