Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: --

Najednou má všechno smysl, řád-

vykoupat, přebalit, nakrmit a spát.

Jak prosté.

Snad posté

                    se sama sebe ptám,

                    jestli na to mám

být mámou.

Všechny obavy jdou stranou,

když se na mě usměješ, aniž víš,

když pláčeš, klidně spíš.

Jsi slunce na obloze mých dnů,

jsi naplněním všech mých snů.

Malá princezna s velkou mocí.

budu Tě milovat a chránit

                                 dnem i nocí.

Budu Ti naslouchat,

ošetřovat rány.

Jako to dělají všechny-

                              milující mámy.

Autor FroniXY, 18.01.2017
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné. ST. :-))

18.01.2017 14:19:03 | Iva Husárková

Děkuji :o)

18.01.2017 16:50:45 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí