USPÁVANKA

USPÁVANKA

Anotace: Uspávanka pro mou dračí přítelkyni.

Zavři ty svoje dračí oči,
vždyť za okny už Paní Noc,
čeká jen na to, až ty půjdeš spát,
protože chce vidět, jak sní drak.

Zavři ty svoje oči dračí,
ať na obloze hvězdy,
nemusí se stydět za svou zář,
která je tak slabá proti záři,
kterou má v očích dobrý drak.

Zavři svoje oči dráčku
a Světa Stínů nemusíš se bát.
Až usneš, tak pak,
pro tebe budou květy vonět,
pro tebe budou hvězdy plát.
Autor Elvien, 14.02.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná, nádherná uspávanka! Skláním se před Tvým talentem!!!

14.02.2007 14:25:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí