Až...

Až...

Anotace: ...

Až páni v černém začnou hrát
Písně, které měl jsem rád
Najdu si opuštěnou
Jámu v zemi hloubenou
Lehnu si do ní, budu spát
Nebudu chtít se vyhrabat
Budu jenom vzpomínat
A v zemi se ukrývat
Abych pak objevil
Vše, co již jsem zatratil
Uvěřím pak na třikrát
Příběhům, které měl jsem znát

Pak vše odvane vítr
Tak jako čerstvě napadaný sníh z pole
Autor Ravena Lupus, 22.01.2017
Přečteno 224x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

22.01.2017 06:42:53 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí