dneska ne...

dneska ne...

Anotace: ...

Zdávají se mi sny
O těch srdíčkách
Visících ze stropů
A sladkých zamilovaných písničkách
Co rozpouští se v smíchu
Bezstarostných dívek
Tančících bez bot
A když sem se dneska rano vzbudila
Jen další sen…
Mám ho pro tebe schovaný
Ale dneska ti ho nedám
Dneska žiju další den bez cigarety
A bez tebe
žádný darky si nezasloužíme
abys věděl
mam jich pro tebe schovaných spoustu
snů obalených červenou mašlí
úhledně složené do krabičky
čekají že je jednou dostaneš do schránky
ale dneska to nebude
víš jak se to říká
miláčku, dnes ne
bolí mě hlava
Autor El1s, 14.02.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna životně pravdivá. A dobrá...

14.02.2007 19:39:00 | Gregy

dnes i mě...

14.02.2007 17:17:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí