Už to bude rok

Už to bude rok

Anotace: Skutečná láska neumírá přirozenou smrtí. Umírá už během života na slepotu, chyby a zrady. Na únavu, vadnutí, zraňování. Nebo němotu, kdy jeden z páru nedostává informace, kdy a proč vlastně pramen lásky vyschnul – takže není schopen ani reagovat. Casanova

Už to bude rok

co jsem přišla o iluzi
že chlapi jsou věrní
už jsem ti odpustila
rok zamotaná v kruzích
ta pachuť zůstane, věř mi...
 
Už to bude rok
co ty a já nejsme my
ty jako nepoučitelný snílek
o životě bez hranic
stejně se zas řítíš do tmy
a zjistíš, že je to na nic....
 
Už to bude rok
co jsem dostala masáž zad
a poté hned kudlou skrz tělo
už to nikomu nedělej
přece máš lidi aspoň trochu rád
a z toho jsou sakra jizvy
dostat tak nečekané dělo...
 
Už to bude rok
co jsem myslela že končí svět
pět let se rozpustilo jako sníh
nikdy bych ten den nevrátila zpět
najednou jsem viděla
jak tvé zelené oči zešedly
při pohledu do těch mých
kruhy pod očima zčernaly
útroby dostaly koliku
hlas změnil tón
a slova ztratila logiku...
 
Najednou jsi byl někdo úplně cizí...
 
Už to bude rok
co otázky si kladu
co jsem udělala špatně
proč se smyčka začala zkracovat
má to však jednu vadu
ne jen jeden
ale vždy dva musí na vztahu pracovat...
 
Už to bude rok
co jsem myslela že je to věčné
ale od té doby vím
že i nejpevnější lano visí na vlásku
už je to rok co vím
že nikdy nic není nekonečné
ani plány o budoucnosti
ani sliby a boj o lásku...
 
Autor Jiná, 23.01.2017
Přečteno 555x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Koralína, kdotoví, její alter ego, Cappp, kudlankaW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí ta zrada i nyní...a možná by stačilo říct jen "promiń" ...

21.02.2017 19:32:03 | Danger

Co dodat?

29.01.2017 00:29:13 | kdotoví

Celé moc krásné. Nejpevnější lano visí na vlásku. Až mě občas zamrazí.

23.01.2017 18:00:15 | Cappp

Libi se mi nektere primery jako o lanu tvorenem z provazku.

23.01.2017 15:31:39 | kudlankaW

Nádherně napsáno. ST. :-))

23.01.2017 12:20:08 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí