Budoucím

Budoucím

Anotace: ..

Tvořte děti národa
tvořte básně tvořte písně
ať nepřijde poroba
a chvíle tísně

tvořte pište zpívejte
zpívejte tvořte a pište česky
svoji půdu posvátnou tím zlíbejte
vždyť zpívat a tvořit česky jde hezky

ne však pro tento lid
který jak prase v chlívě vyhlíží
ten brzy najde svůj klid
ten brzy do záhuby se doplíží

tvořte Češi pro budoucí
kteří mají naději
nechte mluvit je tou krásnou řečí
kterou praví Češi mluvili

tvořte pro tu krásnou zemi
ve které duch předků spí
vnímejme to smysly všemi
a ten duch se probudí
Autor lukassnajdr, 24.01.2017
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by to tak lidé vnímali

25.01.2017 10:44:08 | Lioness

třeba jednou..někdy :)

16.02.2017 14:13:15 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí