Oříšek

Oříšek

Anotace: Italský sonet.

 

 

Na kusy zlámaná paleta
- tolik slov co jsme si řekli
Trvalo zimu a dvě léta
než barvy úplně stekly 

Zůstaly sychravé podzimy 
deště a blátivé řeky
Havran co ze stromu hrozil mi
zalknul se vlastními skřeky

Veverka čiperná
ukryla oříšek
v zamrzlé půdě 

S večerem krajina 
barví se do černa 
- snad je to úděl



Autor Tom Dvořák, 25.01.2017
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, enigman, Iva Husárková, jitka.svobodova, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí