strach

strach

Anotace: je to o "něm" střízlivě ..

pocit bezpečí jistoty klidu ..

v básni slovy sepsané

mnohé dojde ti dřív než opustíš svou poslední třídu,

když ne všechny řádky sešitů jsou již popsané

*
spoustu touh už stačil jsi definovat

třeba tu po lásce, cigaretám, alkoholu ...

mnohokrát stačil jsi se zamilovat

mnohokrát s dívkou byli jste sami spolu

*
určitě tě napadla otázka proč vlastně žiješ

ve filmu viděls šílený věci, ale nebál ses

pak přišla prvni zkušenost a sám sobě se směješ

život třeba zdá se ti jako strašidelný les

*
za každým stromem bubák a ty jdeš sám

lišky dávaj dobrou noc a vlci vyjou na měsíc

ztracen ve tmě si tak občas připadám

a moc chci držet svou lásku za ruku ... nic víc

*
svět různý hrůzy skrývá, stejně jak ten strašidelnej les

někdy písnička pomůže, když člověk jde sám tmou

vzdělancům klid dávaj jejich znalosti, věřícím zas kněz

a všichni žijem v naději, že strašidla zalezou

*
*
*
Autor Jan Střelec, 12.03.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí