Bylo by to hezké

Bylo by to hezké

Anotace: ... bez

Po kolejích jezdí denně zmalované vlaky
někdy lidé pěšky chodí jimi jezdí taky
používají k nástupištím zmalovaných podchodů
nelze si snad nevšimnout svinstev na zdech záchodů

o kultuře cestování v republice České
to by se nám zdát jen mohlo bylo by to hezké
zatím co tu k rozbití je rozbíjí se denně
vyhazujem oknem prachy více nebo méně

na koridor od Břeclavi možno je se kouknout
a při každém zastavení hořkou slinu polknout
z přístřešků jen torza zbyla – bylo v televizi
každopádně síla – jak zaselo se tak se sklízí

jaké vlastně poučení z toho všeho plyne?
primitivnost a vandalství nikdy nepomine
dokud lidé neozvou se dřív než zraky sklopí
možná platí jak prodává také tak pak koupí
Autor Heron, 14.02.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlas:)

14.02.2007 18:13:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí