těším se až se budu těšit

těším se až se budu těšit

Anotace: ...

Kotníky ošlehané jetelem

 

slova

činy

fikce

realita

 

život

 

chalupa u lesa a

odvar z lístků borůvčí

jen tak o páté

za cvrlikání slunce

v jeho horkých vlnách

 

vzpomínat na zimu

chtít skočit do sněhu

 

těšit se na podzim

na krásu barev

dýňová horká k večeři

 

a touha po létě

 

 

Autor Avola, 26.01.2017
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, JSJ, Luky-33, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jak závidím těm, co se těší z přítomného okamžiku...

27.01.2017 10:24:47 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí