Šlyšíš?

Šlyšíš?

Anotace: melodie...

slyšíš tu melodii?

pořád tu hraje,
chci se jí zbavit,kdy půjde?
umění je vypnout ,tak co tu ještě dělá?
má výdrž,ale na mě přece nemá.

za chvíli vypne a já tu budu stát,
budu slyšet to ticho a v duchu se smát,
bude se dívat a já snít,
tak běž už,přece už musíš odejít.

zaposlouchám se a ona nehraje,
urazila se?

nejspíš jsem vítěz...
ale...

chybí mi,
jako všechny věci,
co kdy ztratím..
Autor Mispul, 14.02.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo děkuju:))chyba jak hrom:)

14.02.2007 18:03:00 | Mispul

Pěkný. Ale prosím oprav si slovo vítěz, pokud to není záměr.

14.02.2007 17:19:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí