FÉNIX

FÉNIX

Anotace: Ponořit se do sebe, pod tíhou klesnout až na dno. A hluboko v útrobách, kde vylézají černé stí...

Ponořit se do sebe,
pod tíhou klesnout až na dno.

A hluboko v útrobách,
kde vylézají černé stíny,
zasutý najít poklad.

A v ozvěnách podvědomí,
kde jiné hlasy se rodí,
vzít si zpět své světlo,
znovu objevit svoji sílu.

Převeď mě bouřlivou řekou.

Dar nebo prokletí,
oslava nebo propast?

Na kahánku
povstat z popela
jako orel vznášet se.
Autor Virginia, 29.01.2017
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Simon, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí