Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Chtěla bych se smát a chtěla bych plakat. Chtěla bych ti říkat jak tě mám ráda. Chtěla bych tě obe...

Chtěla bych se smát a chtěla bych plakat.
Chtěla bych ti říkat jak tě mám ráda.
Chtěla bych tě obejmout a nikdy nepustit.
Chtěla bych tě milovat a v lásce se rozpustit.
Chtěla bych tě hladit a trochu i hýčkat.
Chtěla bych tě sbalit a bláznivě líbat.
Chtěla bych tě najít a zamilovat se.
Chtěla bych tě navždy a né jen na krátce.
Chtěla bych se s tebou probouzet.
Chtěla bych ti předčítat romance.
Chtěla bych abys mě měl rád.
Chtěla bych aby ses uměl smát.
Chtěla bych za tebe provdat se.
Chtěla bych o tobě psát básně.
To je vše co mi probleskne hlavou,
Když vím, že tě snad jednou najdu a se stanu tvou.
Autor ašari, 29.01.2017
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Cappp, Iva Husárková, Ába, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdo by nechtěl :-))
Hezké.

30.01.2017 20:41:24 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí