Šálek čaje

Šálek čaje

Anotace: ...

Čajová bouře
v bílém šálku
způsobená lžičkou cukru
tvoří víry
vodní díry
na čajovém lístku

vylévá se ze svých koryt
stříká barvou podzimu
pod rouškou sladkých tajemství
léčí štěstím, beze lstí...
Autor seed.misulka, 14.02.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí