Ozvěny z podsvětí

Ozvěny z podsvětí

Anotace: Vynořují se, zevnitř, od kostí, kontury z mlhy, slunce jako měsíc za mraky. Až tam kam z d...

Vynořují se,
zevnitř, od kostí,
kontury z mlhy,
slunce jako měsíc
za mraky.

Až tam
kam z druhého břehu
ozvěna
druhé části sebe
doléhá.
Prozařuje
pod nánosy
duše myslí zasutá.

V pološeru
lebka z křišťálu
paměť předků
svit na cestu vysílá.

Z hlubin vynořuje se
věrný druh,
spolupoutník – ochránce
při nádechu z hluboka.

Nebytí nikoli jako hrozba
útěk před neznámem
průvodce – záhada
pohár, který nelze vypít až do dna.
Autor Virginia, 30.01.2017
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani přelít...

31.01.2017 11:20:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí