Etudy

Etudy

Anotace: Pro tebe

Čím výš držím hlavu
A oči upírám do bezejmenného davu na nábřeží
Tím nižší a ztracenější se cítím
S touhou prokřičet se do bezvědomí

Nedělní snídaně s veřejnou samotou u bohatě prostřeného stolu
Úsměvy kterým neunikneš
Stejně jako vyčítavým očí uprostřed zrcadla

Topím se ve sklíčenosti
Držící se krku stejně naléhavě jako ruce dítěte
Jako hanba sobotní noci
Utopená a znovunalezená v útrobách telefonu
Spolu se sliby

Slova vyjádřená dotyky
Dotyky beze smyslu konané
Když zmizí země
A mě volají jiné světy vklíněné do hlavy
Pak není nic víc než ty

Kdysi by mě upálili na hranici
Stejně jako mě spálil mráz nového roku
A nechal mě obnaženou ležet přede dveřmi
Zrazenou vlastními světy a touhami
Autor její alter ego, 30.01.2017
Přečteno 324x
Tipy 16
Poslední tipující: piťura, jitoush, Cappp, enigman, Jort, Luky-33, Nikita44
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy ani upálení nepomůže...

31.01.2017 11:12:44 | enigman

Tak tohle jsem si dnes potřebovala přečíst ..

30.01.2017 21:37:46 | xoxoxo

..jo, tohle můžu, to jsou pocity uprostřed pocitů, syrový, ničím nepřikrášlený, moc se mi líbí!

30.01.2017 21:07:07 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí