Čas

Čas

Anotace: ....

 

Čekám dál, čekám jak podle tebe mám.

Proč stále nevidím výsledky, které jsi mi sliboval? 

Tiše koukám a trpím, 

chvílema pocit, že už to nestrpím. 

Autor 3ng1, 02.02.2017
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Simon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí