Rozsypané noty

Rozsypané noty

Anotace: smutný konec

Šla
sbírala síly
zpitá do němoty

/ v mládí krásně hrála /

pod nohama křupou
rozsypané noty

/ bývávala malá /

někde se ohřát
zoufale si přála

/ smávala se pořád
pořád se jen smála /

teď jí vlhnou boty
za nehty zebe
cesta do temnoty

/ hledá , Bože, Tebe /

je slabá
strachem ze samoty
nad ní temné nebe
prosby neslyšící

/ tápe a padá /

pomalu zvadá
stařenka
na zemi spící...
Autor Hana Trnková, 14.02.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))) pěkná...si mi nějak unikla..musím to napravit.. :-)))

15.02.2007 19:22:00 | isisleo

krásná báseň, pod nohama křupou noty... třeba někdo pomůže sbírat!

14.02.2007 20:01:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí