Obleva

Obleva

Anotace: Mezí uklouznutím a pádem

Mezí uklouznutím a pádem je časoprostor plný zvratů
Je plný podprahových přání, a sen tu doprovází ztrátu.
Mezí uklouznutím a pádem je vratký pocit zvaný štěstí
Když lechtá tě po celém těle jen pocit vlastní neřesti.
A někdy vedle zahálená do tenkých papírových šálu
Tvá opojena identita, která se bojí srdce žalu.
A hraje hry, přec je to lehčí, když spleteš jaro s oblevou
A led se pod nohama tenčí v tom místě kde se pominou.
Mezí uklouznutím a pádem tě vábí krása nejistoty
Máš tisíc snů a málo noci a strach z pocitu prázdnoty.
Mezí uklouznutím a pádem s těžkým pocitem předurčení
Začne ti značné chutnat jiný pocit, že tak to vlastně ani není
Mezí uklouznutím a pádem improvizace, hvězdná míle
Když něco je a potom není a mezi tím - života míle
Mezí uklouznutím a pádem
Mezí uklouznutím a pádem...
Autor Alisa 16, 03.02.2017
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí