Obleva

Obleva

Anotace: ___

ledy sevřely oba břehy

pukají šeptají

dech oblevy

řece tají 

 

řeka protáhla

zamrzlá ramena

slepá ramena bolí

přimrznutá k poli

 

voda hladí chladí

silný mráz

oblevě nevadí

 

vlněnou šálou ovinula řeku

splav oblékla do kabátu

slepým ramenům

nasadila rukavice

 

teplo svírá nás

řece praskl pas

paní obleva se dotkla

našich ledových srdcí zas

 

 

 

 

 

 

Autor Stavák, 05.02.2017
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Fany, Iva Husárková, Frr, Philogyny1, Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

07.02.2017 07:10:24 | Fany

Děkuji za návštěvu.

10.02.2017 17:20:14 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí