Smiluje

Smiluje

Anotace: volně podle Lenky Dusilové

Kdosi se s tebou miluje,
mlha a vločky vás halí.
Kdosi se nad tebou smiluje,
jak motýl uvízl v dlani.

Kdosi se s tebou miluje,
mlha kolem vás padá.
Kdosi se nad tebou smiluje,
vykřiknout strachy se nedá.

Poutník, co do ráje putuje,
stále hledá tu pravou.
Melodii, co do písně pasuje,
popelku po zádech bitou.

Černé oči, co závoj halí,
víla, co kdys žila v ráji,
sněhy, co v únoru tají,
motýl, co třepe se v dáli.

Pospěš si, šlape ti na paty,
dýchá mi těsně za zády.
Otisky z duše mi vyrvali,
jak ptáci mávaly křídly.

Kdosi se nad tebou smiluje,
otázky převrací v tobě,
v téhleté neznámé době.
Autor Virginia, 07.02.2017
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby pak nesesmilnil...

07.02.2017 11:41:28 | enigman

..krásná..

07.02.2017 11:10:47 | Jin&Jang

Díky moc, jsem ráda, že se líbí...

07.02.2017 11:14:08 | Virginia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí