Bouře

Bouře

Anotace: Vynořují se, strachy hluboko zasuté, co v pohybu brání. Pohladit, povzbudit, pomocnou ruku ...

Vynořují se,
strachy hluboko zasuté,
co v pohybu brání.

Pohladit, povzbudit,
pomocnou ruku podat,
bárce, co v bouři se klátí.

Poslouchat,
podepřít
ne cenit zuby.

Skočit
do vodopádu pochybností,
svézt se až na dno,
mnohem hloubš,
až tam, kde
ze strachu
agrese se rodí.

Na vratkou bárku nastoupit,
převez mě bouřlivou řekou.

O duši v boji se utkat,
se síly, co umí tě přeprat.
V boji, kde pravidla chybí,
utkat se s neznámou silou.
Autor Virginia, 08.02.2017
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí