Obětování

Obětování

Anotace: Melancholicko-romantická báseň.

I když mé srdce svírá
ruka strachu chladivá,
tak se nevzdává
a stále rádo tě má.

Má strach z opuštění
nebo ze zklámání.
Přesto však stále věří,
že mu to neublíží.

Je připraveno bojovat,
klidně i obětovávat...
Snad ho budeš chtít uschovat,
na věky ho opatrovat...

Přes všechny problémy a nesnáze,
vždy a stále tu budu pro tebe.
Budeš-li si přát, dám ti kus nebe,
klidně obětuji i sám sebe...

Autor Mišák Bedrunka, 09.02.2017
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, ZILA78, AngelLia31, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach to nadherné.dojímá slzám duši mou.

07.05.2017 01:12:04 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí