Pieces

Pieces

Z lásky nezbylo nic
Jen pár papírů popsaných vyznáním a sliby
Co tenkrát vycházely

Pocit zrady i viny buší v hlavě jako kocovina
Nebo stesk po bílých lajnách ze zrcadla
Z pohádky zbyla jen princezna táhnoucí se špinavými ulicemi
Kalným ránem z neděle na pondělí
Když se princ během aktů zapomněl mezi kulisami

Doufání bolí víc než rána pěstí
Pocity výjimečnosti zmizely spolu s mávnutím na rozloučenou
Kdy zbyla jen příliš hlučná samota mezi lidmi
I trapně skrývané slzy dokazující touhu po životě v páru

Svět se rozpadl na kusy
Abych jej složitě vystavěla znovu
Aby mě mí démoni mohli ukonejšit zapomněním i cizím dechem na rameni
Aby se z démonů stali světci
Kteří shoří na hranicích
Vzpomínek
Autor její alter ego, 10.02.2017
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: piťura, Anewue, Lioness, jitoush, Iva Husárková, Cappp, Luky-33
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...někdy jsou princové na draka.....Ji.

11.02.2017 21:19:16 | jitoush

Princové nebývají vždy ti praví
někdy je lepší šašek usměvavý
ze slzy vykouzlí kytičku
pohladí milou tvářičku
a z popela vzpomínek vzejde nový plamínek

moc krásná báseň

10.02.2017 14:29:11 | klaun

Děkuju! :)

10.02.2017 15:30:10 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí