Na Sv. Valentýna

Na Sv. Valentýna

Anotace: :´( :* :)

Na Svatého Valentýna,
jsem tím, kdo se svou láskou není.
Ne zcela naše je to vina,
má láska se školou je na lyžování.

Co však se svátkem...
Tím, co zamilovaným srdcím patří?
Vždyť radovat se smím s mým miláčkem,
zamilovanost každý den nám sluší.

Neboj se má milá,
v duši stále s tebou napořád jsem.
Naše láska roztomilá,
v dalších všech dnech plodná úžasnem.
Autor RešHeNúnHe, 14.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí