Záblesk, světlo, ráj...

Záblesk, světlo, ráj...

Anotace: Psali čtyři lidi v smskách... Jací jsme! jací jste?

1/4 Rehenuhe
Záblesk, světlo, ráj...
Když bomba atomová padla na tento kraj.
Zázračně rychlá to evoluce...
Když člověk propůjčil svůj popud hlasu revoluce.

2/4 Kaaltekaal
Celý svět se v mžiku mění,
co bylo, upadá v zapomění.
Stromy jsou rudé jako krev,
kterou prolil ten lidský hněv.
A slza spadla z tváře na zem,
svět kolotočem je rázem.

3/4 Chealnukaal
Óóó... Jaký to smělý plán,
když ještě stále žíti mám.
Pohledem v okolí,
kde bouchají sopky,
už mne nic nebolí,
lidi už nekopou hrobky.

4/4 Kalaalreal
Oooh! Tonight
You killed me with Your smile.
So beautiful and wild,
so beautiful and wild. :")
Záblesk, světlo, ráj... :)
Autor RešHeNúnHe, 14.02.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a jeden duch :D

17.02.2007 17:44:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí