Tik, tak, tik, tak

Tik, tak, tik, tak

Anotace: ...

Jak slepota nás více stíhá
a temnota nás obepíná,
tak střídá se období času,
hledajíce marně spásu,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...

 

Hledíš marně skrze škvíru
a marně koukáš do vesmíru,
protože to, co hledáš nenajdeš
a marně po tom pořád jdeš,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...

 

Hodiny odbíjí a minuty jdou.
Ti, kdo hledají, nenajdou.
Hodiny odbíjí a čas se vleče,
ten, kdo zdrhá, neuteče,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...

 

Autor Klaudie Wolf, 13.02.2017
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, Fany, Iva Husárková, ZILA78, DigBallz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.
:-))

14.02.2017 21:38:21 | Cappp

Hezkyvtipné :-)!

14.02.2017 05:20:14 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí