Letadlo

Letadlo

Anotace: Překlad: https://www.youtube.com/watch?v=vLbLpEaQ1bI

Kolik letadel v životě mém
Bylo
Nikdy nevíš, kde přestane
A já platím
Kolik mi zbylo
Než odletím
Za tyto písmenka a čísla
Tak pojď si zavolat
A navzájem si mlčet
A možná se i usmát
Vlastní vině
Než bude odpočet
Na této výbušnině.
Snažím se zvládnout hroutící se oblohu
Nejsem slaboch, ale střílí se tu, nemohu,
Já mlčím,
Bílá plachta o samotě Je hloupá
A nechápe nic
Lodička ze srdcem může volit
Však umírá
S úsměvem na lících
Škoda, že něco prostě neumím
Jako vrabce zahnat sebe
Třeba jenom zastavím
A prvý sníh je znak
A také vnitřní válkou
Že něco je jinak
Tak dobře, budu zdrženlivou, velkou
Mám ráda
Tvé rozcuchané vlasy
Tak pojď si ještě jednou zavolat si
A mlčet
Mám ráda
Tvé rozcuchané vlasy
Tak pojď si ještě jednou zavolat si
A mlčet
Autor Alisa 16, 15.02.2017
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí