Sichrhajsku

Sichrhajsku

Anotace: Pusu z musu

Káva, slzy, cigarety
Sichrhajsku
Pusu z musu
Rozpitvané sentimenty
Je to stejné kus od kusu.

Vymyslím si smutný příběh
Plný dramatických zvratu
Střelná rána dlouze bolí
Já nechápu vlastní ztrátu.

Kávu, slzy, cigarety
Sichrhajsku
Pusu z musu
Sama jsem se postřelila
Je to stejné kus od kusu.

Nekonečným potěšením
Psát scénáře
Černobíle
Dýchat můžeš jenom vítrem,
Pokud běžíš celé míle.

Nekonečným potěšením
Sichrhajsku
Pusu z musu
6 rokem
V jednom filmu
Je to jiné
Kus od kusu.
Autor Alisa 16, 17.02.2017
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí