Austrálie

Austrálie

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Awy5G6CS9q4

Vyprávěj mi
O Austrálii
Zajímám se o to
Jistě
Možně přesně v tomto místě
Odhodlám se hodit kotvu
A promluvit s oceánem
Pod deštěm, a aeroplánem
Odtajním, stanu se lehčí
Sama sebe zvednu v pažích
Průzračných a možná tenčích
Vyprávěj mi
O Austrálii


Pojď se bavit o ironii
Zajímám se o to
Přesně!
Zní to hloupě,
Nebo čestně?
Risknu to,
Stanu se bližší…
Konsternuje mě tvá vůně
Její název není známy
Ty mi nejsi také známý!
Přeci poprvé tě vidím
Jenže já odpouštím napřed
Ty jen napřed nenávidíš
Pojď se bavit o ironii
Pojď se bavit o ironii...
Autor Alisa 16, 18.02.2017
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí