Já jsem balíček

Já jsem balíček

Anotace: ...

Oba si navzájem poskytujeme pocit

že vlastně nejsem tak úplně sami

i když je nám jasné, že pouze dočasně

 

protože na tebe čeká zaoceánská loď

a dobrodružství

a vysazování pralesů

 

a na mě čeká hromada úzkostí

a setkání na která nechci nikdy jít

 

protože jak bych mohla uvěřit

že chceš doopravdy slyšet jen můj hlas

že dopravdy chceš vědět jak poskládat prsty,

aby říkaly tvoje jméneo T-O-N-Y

 

víš, protože já 

---------------- jjá jsem balíček s depresí

vždycky se pošle, ale nikdy nedoručí

nikdo ho nikdy nepřevezme
 

Autor Metal Lady, 20.02.2017
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Eliášek, enigman, Iva Husárková, Jin&Jang, Lioness, ZILA78
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No a když ho převezme...
Odváží se ho rozbalit?!

26.02.2017 23:54:14 | Cappp

tak to chce pošťáka...

22.02.2017 21:37:37 | enigman

Nějakého statečného řekla bych :D

23.02.2017 18:42:47 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí