Jablečný koktejl slov

Jablečný koktejl slov

Anotace: .

Už mám marmeládovou pusu po blízkosti

rozdrápaný nitro z detoxu

z podlostí které vystupují ven

každý den umírám abych viděla rozklad

starý fotky nenahradí opravdovej život

a selfi chcíplo když drápal se k vrcholu

zapomněl na díru v hrudi kde bylo srdce

a šmejdi mají štestí když jiný umírá za pravdu

 

Jsem jen holka co ztratila směr

ale maluji si tvář černou barvou

to jen proto abych neviděla slunce

je lepší být dole pohřbená

než žít abych jen přežila

 

Autor poustnivitr, 21.02.2017
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak když mošt zkvasí...

22.02.2017 14:04:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí