Běžící vtip

Běžící vtip

Anotace: taková beznaděj

Když jsem byl malý chlapec,
podíval jsem se pod schody.
Král a jeho pěšáci chyceni
nepřipraveni jako málokdy.
Postávajíc ve stínu,
klevetník plný hořkosti
jen loví v temnotě
svých možností.

Jen se podívej,
jak teď vypadáš,
o co svou budoucnost
bláhově opíráš?

Stylově a s elegancí,
s veškerou svou nadějí,
přešlapuje na místě
a nepostojí.
V teplém objetí vybledne,
ten vtip, co strach boří.
Pak proklouzne mezi prsty a shoří.

Jen se podívej,
jak teď vypadáš,
ztracené ambice a lásky,
je na co vzpomínáš,

jenže teď umíráš.
Autor G30R63, 22.02.2017
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí