Raní neřest

Raní neřest

Anotace: Rituálně raní neřest...

Je ráno,
ne snadno se vstává.
Ha... Vyhráno!
Do žaludku putuje káva.

Káva černá,
rozlévá do těla mého čilost.
Rituálně pevná,
podporuje energicky mou činost.

A přesto,
není příliš zdravá káva.
Hrníčková nevěsto,
proháníš na wc... I to se stává.

Však hlavně,
že energií káva mne častuje.
Jak hravě,
se kamkoliv pak putuje.
Autor RešHeNúnHe, 15.02.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí