Stvoriť alkoholika

Stvoriť alkoholika

Anotace: ...

Keď raz odídeš
svet sa zrúti z výšky
hektolitrov rumu
až na sklenené kolená
búchajúce o barový pult

tekutý had
sa obkrúti okolo mozgu
ako pritiahnutý opasok
pod bruchom pažravca
a vyžmýka ťa z myšlienok
až po nenávisť


možno by som si nechal
aspoň kúsok spomienky
rozpustnej v slanom roztoku
medzi sklíčkami
pod mikroskopom
ale pijem rád

odíď celá
Autor Nervaque, 23.02.2017
Přečteno 227x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Fany, ZILA78, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

24.02.2017 07:56:23 | Fany

Odešla jsem.

23.02.2017 09:31:39 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí