Višynutí

Višynutí

Anotace: ...

Vidíš, otevírají se vrata
A za nimi jak postava svatá
S rukama široce rozpjatýma
Stojí namyšlený králík

Vezmi mě za ruku, projdeme se
Po Nezemi, po Nelese
Abys viděla svůj vymyšlený svět
Jenž není určen mým očím

Po zemi plazí se Nehadi
A Nesvětlušky ve tmě vyvádí
Předstírám, že je to zábava
Ale uvnitř jsem již zemřel

Nevlci vyjí do noci
Na Neměsíc, jemuž není pomoci
Dokud si ho vysníváš
Nemůže si odpočinout, zrůdo

Přestaň přemítat o Nevěcech
Možná, že po sedativech
Se uleví tobě i nám
Doneste mi jehlu!
Autor Ravena Lupus, 28.02.2017
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: get_schwifty, ZILA78, Lighter, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí