Jasně, včerejší

Jasně, včerejší

Anotace: Reakce na včerejší den...

Na lavičce v parku,
pár, v dojemném objetí,
ze země nezvedli západní marku,
vždyť na povel dnes se všichni milují.

„ Pane, kupte kytičku,
nebo levný šperk,“
ukáže Vám broskvičku,
přece nejste takový šmejd.

Zítra už neštěkne ani pes,
růži a nebo orchidej,
vždyť i zítra pěkná jseš,
každý den co můžeš něco dej.

Ústřižek z novin včerejších,
píše řádky pro milované páry,
vždyť včera s dárkem jsi jeden z nejlepších,
ale zítra usneš u Divé Báry.

„ Dnes slaví svátek všichni zamilovaní,“
jen dnes je pro Vás nebe blankytné,
pěkný námět pro noční milování,
ale jinak, nepoužitelné…

Už vím co chtěl jsem říci…
Jasně, tohle je doba včerejší…
Autor Láďa, 15.02.2007
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co mi to jen připomíná "...včera večer v parku, našla jsem tam marku..."...? No nic...nic... :-(

15.02.2007 09:41:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí