Zrozená smrt

Zrozená smrt

Anotace: O tom, jak to někteří mohou mít a ostatní se tak občas cítí...?

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Zrozená smrt


Každý má svůj den,

ve kterém se narodí.

 

Každý má svou kytku štěstí,

kterou jednou položí.

 

Každý má svou svící lásky,

která jednou dohoří.

 

Každý má strom přátelství,

kterému čas vezme listí.

 

Každý má svou kartu smrti,

kterou jednou vyloží.

 

Každý kdo je z luna zrozen,

v temnotu pak upadá.

 

Bůh není,

ďábel je sám.

 

Chci se smát

a umírám.

 

Těžká hlína.

Prázdný hrob.

 

Pomalu vylézám,

nechci zůstat navždy sám.

Autor ChrisDill, 28.02.2017
Přečteno 684x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Alter Egon, Cappp, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty poslední čtyry verše. To je, kurva, báseň! To ostatní je balast..

11.09.2018 23:57:37 | Alter Egon

Díky :-D a díky

13.09.2018 14:36:38 | ChrisDill

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí