=Na starý gramofon

=Na starý gramofon

Anotace: ***(°♥°)***

~~~~~~~~

Já ti moje milá
na housle budu hrát
neboj,já se naučím
přestaň se už smát,
Paganini nebudu
na to si netroufám
možná jako Carusso
ti lásko zazpívám.
--
Vím,taky mi to nejde
tak zapni gramofon
a dej tam LP desku
značky Supraphon
a nalejem si vína
každému dvě deci
budeme si povídat
třeba do noci.
--
Z gramofonu valčík
ozval se příjemně
ty mě vyzveš k tanci
tváříš se tajemně
pak dozněly ty tóny
až z Vídně valčíku
a mně se asi zdálo
žádáš mě o ruku.
--
A já ti povím "ano"
i když teď dobře vím
že brzy vyjde slunce
ze snu se probudím
a hned si pustím rádio
už víte co tam hráli?
Valčík to ale nebyl
vím,ten byste mi přáli.

~~~~~~~
Autor Květka Š., 28.02.2017
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1, Alexander Barnibil, Robin Marnolli, ZILA78, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já mám ráda ty staré, vinylové desky...

01.03.2017 12:42:14 | Philogyny1

Díky květko za tvé pozitivní a milé nálady:-)

28.02.2017 23:18:13 | Robin Marnolli

To by byl chanson :)

28.02.2017 19:24:19 | saroko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí