NEJŠŤASTNĚJŠÍ

NEJŠŤASTNĚJŠÍ

Anotace: .....

Dotek tvé teplé dlaně
a má kůže rozjasní třpytem
jako měsíční pohlazení úplňkem

naše stíny na zdi
jako kubistický obraz od Picassa
zakletý v jediném okamžiku

jsme jako v lese plaché laně
co vyplašíš špitem
jako ti první opojení hříšným jablkem

láska je cítit a hluboce zní
něžnosti,pocity prostě krása
intimita a vášnivá erotika

dotek tvých rtu
můj úsměv rozkvete
a rozletí se pomístnosti
jako pestrobarevný motýl do slunce

naše těla podmaní smyslnost
co vzplane v jedno
a ještě dokonalejší

prostě vyplníme všechnu tu tmu
co někdy srdce proplete
takovou tou zkyslostí
bez lásky bez punce

budeme jen dokonalá závislost
co může chtít úplně všechno
a jeden pro druhého............................na světě nešťastnější.
Autor ZILA78, 28.02.2017
Přečteno 327x
Tipy 23
Poslední tipující: Bludimíra, Cappp, Iva Husárková, zdenka, Nikita44, Jort, Eliášek, Poetik, Dreamy, bogen, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen chtějte...jeden pro druhého...ÚSMĚV.Z.

01.03.2017 11:36:18 | zdenka

Je krásný umět udělat jeden druhého ŠŤastným

01.03.2017 08:04:50 | Nikita44

Nooo..., uff..,
čím víc Tě chcu

01.03.2017 03:10:21 | Jin&Jang

škoda, že nejsme opačného pohlaví...

28.02.2017 20:04:22 | Slav Milo

Tak za tohle bod dostaneš.. a ne jeden a na pusu ;))) .. tisíce a kam...to už je na Tobě

28.02.2017 20:02:26 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí