Klec pro psychopata

Klec pro psychopata

Anotace: Yx

*

ten čas s tebou zůstal stát

to bolest chcípá čistý žal

ta nenávist tahá za nervová vlákna

oči zavřený vše je zastřený

 

má Mariano má lásko jsi v hajzlu

padla na dno tvoje touha

tak tě udali oni tě nakonec dostali

ty malá dívko z getta

ty mrtvá ubitá znásilněná

na udičce vraha co nemá city

a ty slzy pro něj jen tekutina

 

..." něco ji teklo z očí,ale nevím co to bylo'

pak ji dorazil židlou a všichni mlčeli

psychopati mají rádi tekutinu v očích

jen neví že se to jmenuje slzy

 

Chcípni ty bestie už mě to nudí...

 

 

tvé krásné oči už nikdy neoslní

tvè krásné tělo hnije v zemi

vše podlehne rozkladu

Je mi líto tvého utrpení

schovala jsem si tvé oči v tom domě

tam kde i mě znásilnili

 

...přežila jsem a jsem jak oni

jsem jak ti psychopati v kleci

holka který už na nikom nezáleží

 

 

...chce to trest smrti

 

 

"

 

Autor poustnivitr, 02.03.2017
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí