Non nobis, Domine, non nobis...

Non nobis, Domine, non nobis...

Anotace: ...sed nomini tuo da gloriam.

Překovejte pluhy v meče,

potomci Svatopluka;

ať pro jednou krev v řekách teče,

až mávne naše ruka.

 

Překovejte rýče v mlaty

a okovejte cepy;

pod vlajkou nové kruciáty

již nebudem dále slepí!

 

Nejprve však, sestry, bratři,

zanechte svých sporů;

ať pochod zní nám, jak se patří,

ať vyženem je z našich borů...

 

Autor Oxík, 03.03.2017
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Fany, Iva Husárková, Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí