Sbohem Kodar

Sbohem Kodar

Anotace: sbohem nádhero

Vzali mě na jižní točnu týpkové
zrovna teď, když jsem se nadechl chladu
v Kodaru, bylo to ufo linkové
snad jediné v zdejším fest jízdním řádu

vandráků beze jmen, pobudů všech sort
jež jezdí načerno, kamkoli vedle
stopnul jsem si talíř a prásknul do bot
nebudu skomírat breče usedle

někde na výsluní úspěšných zítřků
chci všechno hned, třeba pozpátku číst
prokoušu se jako dítě k šidítku
životem svým, plným spanilých jízd
Autor Petbab, 03.03.2017
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, Melfëa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle jsem dnes potřebovala ..viděla jsem je letěli nizko a pak zmizeli v mracích byli úžasní ;)

03.03.2017 20:43:52 | xoxoxo

trpím v něm mořskou nemocí(

08.03.2017 09:54:41 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí