Špatná dohoda

Špatná dohoda

Anotace: hrdinka z garsonky

Špatná dohoda

 

Špatně se spolu dohodli,
nevzdal se svého pohodlí.
Nevzdal se svého kanape,
už jim to spolu neklape.

Odešla s třemi potomky,
do malinkaté garsonky.
Zůstala na ně zcela sama,
věří, že bude dobrá máma.

A léta jdou a léta běží,
vypiplala je jenom stěží.
Všechno se jí však časem vrací,
když děti našly dobrou práci.

 

A do máminy garsonky,
chodí pan Jan na laskonky.
Je mlsný, ale není líný.
Nosí i velmi úzké džíny.

Autor Tapíše, 03.03.2017
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Loveless, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí