Bez plameňáka

Bez plameňáka

Anotace: Srdcová královna

Setnou se hlavy
Tu a tam.
Jak nicotné si připadám
V přemíře její
Neřesti
Když úsměvem mě obelstí
A pijí čaj
A každý den
S ní
o něco je okraden
A srdce ví
A srdce zná
Jen netuší
Zda rozum má
Ta nečekaná potvora
Ta nečekaná potvora.
A její city jako ďas
Vzrušují a zabíjí
Nás
A srce ví
A srdce zná
Jen netuší…
Je šílená
K komnatách zbytky konfety
A strach z citové prázdnoty
A proto přebarvené růže
Leč plameňák ji nepomůže.
A srdce ví
A rozum zná
A jedno z toho ona má…
Autor Alisa 16, 04.03.2017
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkují =D

05.03.2017 18:41:17 | Alisa 16

Velmi krásné. ST. :-))

05.03.2017 07:46:54 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí