Libertatem

Libertatem

Anotace: poslední před cestou

Postava šedivá u vrat stojí
rozlomí kartáček, poslední sbohem
pobytu za zdmi hrana zvoní
svoboda čeká za rohem

Dopisy spálil a šel domů
slunce mu svítilo do týla
šel lesem, cestou z aleje stromů
a doma čekali Kamila

Večer už neznal žádná psaní
prý jenom písmena v papíře
písmena vyrytá do našich dlaní
přesto ses cítil ublížen

Za to, že
Svět bude plný zakletých uliček
nikdo ti pořád nebude zpívat
nakape tmu ti do víček
světlem ji budeš utírat
Autor Aaliyan, 04.03.2017
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: CoT, Jort, jitka.svobodova, jitoush, Kapka, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...světlonosná "utěrka"pro tmavé kouty....začínat poté není jednoduché...

05.03.2017 18:21:46 | jitoush

Moc líbí :-)! ST

05.03.2017 06:37:33 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí